Utskrift

 

 

Dette hjelper vi deg med

Når du skal ha nye nettsider er det en rekke ting som skal ordnes, noe vi selvsagt tar oss av. 
Normalt vil dette være:

Vi utvikler nettsiden på en testdomene og legger ut en infoside på hovedadressen med info om at ny side kommer snart. Du vil selvsagt få tilgang til testdomenet slik at du får anledning til å vurdere sidene etter hvert. 

Når sidene er klare og godkjent av deg, legges de ut på hoveddomenet og du er "på luften".

 

Vi bruker Joomla! - et gjennomprøvd CMS-verktøy

Normalt bygger vi nettsidene i Joomla! - et av de mest brukte CMS-verktøyene som finnes i dag. CMS står for Content Management System - et verktøy for å bygge og administrere innholdet på nettsiden. Joomla! er et av flere frie CMS-verktøy og er brukt av hundretusener av nettsider verden over. 

 

Raskt i gang

Selv om du bare skal trenger en enkel nettside med 3-5 sider, er det en fordel å bruke Joomla!. Med ferdige templates (design) er du raskt i gang. Joomla! gjør det enkelt å sette opp og endre menyer, samt å legge inn tekst og bilder på sidene. Om du ønsker, kan du få opprettet en bruker med begrenset tilgang slik at du kan legge inn og oppdatere sider/artikler på nettsiden uten å risikere å ødelegge noe.

 

Fleksibel og utbyggbar

Med Joomla! i bunnen er det enkelt å bygge ut nettsidens funksjonalitet ved hjelp av ulike moduler og komponenter. Dette gir deg en fleksibel løsning som gjør at du alltid står rustet til å møte nye behov med dine nettsider. 

 

Mange ferdige design å velge mellom

Det finnes et hav av ferdige templates (design) å velge mellom, både gratis og som man betaler for. Uansett er prisen lav i forhold til skreddersøm. Slike templates kan selvsagt tilpasses dine ønsker slik at du får ditt eget preg på nettsidene.  

  

SEO og synlighet

Nettsider i Joomla! er optimalisert for søkemotorer (SEO) og tilpasset alle plattformer, noe som gjør at du blir godt synlig der dine brukere er. Vi setter opp innholdet slik at Google finner deg, men også slik at brukerne får en god opplevelse når de besøker dine nettsider.

 

Google Analytics

Nettsidene blir levert med Google Analytics installert. Dette er et gratis verktøy som registrerer all trafikk på din nettside. For å kunne bruke dette verktøyet, kreves det at du har opprettet en (gratis) Google konto slik at vi kan legge inn din unike ID i web-koden. Når dette er gjort, kan du etter kort tid følge trafikken på dine sider. 

 

SSL sikkerhet

Vår leverandør av webhotell tilbyr gratis SSL (HTTPS). Dette gjør at dine brukere surfer trygt på dine nettsider. HTTPS (SSL) muliggjør kryptert tilkobling mellom nettsiden og nettleseren. HTTPS brukes bl.a. for å overføre kredittkortinformasjon og andre sensitive opplysninger (som innloggingsskjemaer) sikkert på nettet.

 

 

Fototjenester

Trenger du bilder til din nettside eller andre formål, kan vi hjelpe deg. Du finner info på Åsane Fotostudio

 

 

 

Ønsker du mer info - ta kontakt med oss